Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Τι είναι η πατρίδα μας

5 σχόλια:

filologina είπε...

Θεά η Νικοπούλου! Ευσυνείδητη, τολμηρή, ουσιαστική, υπεύθυνη, πατριώτισσα. Τουλάχιστον να βλέπει αυτά τα παραδείγματα η υπουργός όταν θυμάται να τιμήσει εκπαιδευτικούς για καινοτόμες δράσεις που αφορούν καθαρά εσωτερική διαφημιστική κατανάλωση.
Απ' ότι φαίνεται είναι νεαρή. Ας συνεχίσει με την ίδια όρεξη τον αγώνα της. Θερμά συγχαρητήρια για την παρουσία και το έργο της.

Volta είπε...

Συγκλονιστικό βίντεο. Πραγματικά η δασκάλα αυτή μου απάντησε πειστικότερα στο τι είναι η πατρίδα μας από όλους τους πολιτικούς, όλους τους δημοσιογράφους και σίγουρα όλους τους καρεκλοκένταυρους εξουσιοθεσίτες που καθημερινά μας κοροϊδεύουν.
Μπράβο και πάλι. Είναι παράδειγμα για όλους μας!

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κάνω λάθος η Χαρά Νικοπούλου μετατέθηκε από τη Θράκη στην Μακεδονία και μάλιστα στη Θεσσαλονίκη!
Μπορείτε να μου το εξηγήσετε; Μετατέθηκε επειδή ήθελε η ίδια οπότε δεν τα πολυπίστευε όσα έλεγε ή την μετέθεσαν "γιατί μιλούσε και έκανε πολλά";
Φοβάμαι το πρώτο.

Volta είπε...

Δεν το ξέρω καθόλου αν μετατέθηκε με δική της ευθύνη ή αν την έδιωξαν. Και εμένα θα με ενδιέφερε να ξέρω.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία τελικά. Την αξία της την απέδειξε και συνεχίζει να κάνει ότι εμείς δεν κάνουμε. Ο Θεός να την έχει καλά και να συνεχίσει με την ίδια όρεξη το έργο της. Μακάρι να είμασταν μία τρίχα από τα μαλλιά της και να κάναμε το ελάχιστο που κάνει.